Idén májusban rendezzük az első aukciónkat, majd ősszel újra London a helyszín és utána a már szokásos karácsonyi árverésünkkel zárul az év.

Kitekintve a nemzetközi piac vezető aukciósházaira, az tapasztalható, hogy némileg erősödik a fiatalabb vásárlók köre, olyanoké, akik első darabjaikat tervezik megvásárolni, és egyre gyakrabban látogatják az árveréseket, így rájuk is számítunk, sőt igyekszünk a nekik való darabokra külön figyelmet fordítani.

Az 1960-as évektől kezdődően keressük és várjuk az újabb műveket aukcióinkra.

Aukcióinkon a megszokott változatosságot kínáljuk: festmények, fotók, grafikák, valamint szobrok egyaránt szerepelnek a kínálatukban. De nemcsak műfajában sokszínű anyagokkal várjuk közönségünket, hiszen rendszeresen kínálunk nagy kiállítást megjárt darabokat, évek óta a piacon már nem kapható tételeket, külföldről visszatérő különlegességeket. Inspiráló küldetésként éljük meg, hogy az ismertebb művészek mellett feltörekvő, fiatal alkotók művei is szerepeljenek az árveréseinken, olyanoké is, akiknek ez az első bemutatkozásuk a nemzetközi piacon.